Βασιλική Ανδρίτσου: Η κακοποίηση υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, επιτέλους άρχισαν κάποιοι άνθρωποι να μιλάνε
Σιγά-σιγά προσπαθούμε όλοι να κάνουμε κάτι για αυτό, που δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται, ανέφερε
Η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία συμμετέχει στην ταινία «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή», μίλησε για το έργο, τον ρόλο της ως Αλέκα Καλουδάκη και το θέμα της κακοποίησης των γυναικών με το οποίο ασχολούνταν η σειρά.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xw8tsn6s4x)
«Η Αλέκα Καλουδάκη είναι από τις τέσσερις το αιώνιο παιδί της παρέας, ο «ανεγκέφαλος εγκέφαλος», έτσι την ονομάζω εγώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η κακοποίηση είναι ένα θέμα που υπάρχει χρόνια, πάρα πολλά χρόνια απλά τώρα τελευταία – και επιτέλους – άρχισαν κάποιοι άνθρωποι να μιλάνε και κάποια παιδιά να μιλάνε και κάποιοι ενήλικες να μιλάνε για όλα αυτά τα θέματα και σιγά-σιγά προσπαθούμε όλοι να κάνουμε κάτι για αυτό, που δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται».
Έπειτα από σχετική ερώτηση, η Βασιλική Ανδρίτσου απάντησε: «Δεν είναι κάτι βαρύ το να προσπαθήσεις να μπεις στα παπούτσια ενός άλλου ηθοποιού, γιατί αυτό συμβαίνει κατά κόρον στο θέατρο. Είναι μία καινούργια αρχή, ένα καινούργιο έργο, όχι καινούργιο έργο, η ίδια ιστορία με μια άλλη προσέγγιση».