Βασιλική Ανδρίτσου: Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους

Βασιλική Ανδρίτσου: Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους

«Πολλοί με θεωρούν σνομπ, αλλά κάπως πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα» ανέφερε η ηθοποιός

andritsou
Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε για την καριέρα, την οικογένειά της και τις κριτικές που έχει δεχτεί, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Αρχικά, ανέφερε για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε: «Σε παράσταση έγραψαν μια παράλογη κριτική, που έγραφε για όλη την παράσταση πάρα πολύ καλά λόγια "εκτός από την Ανδρίτσου που ήταν χάλια", χωρίς επιχειρήματα, χωρίς τίποτα, και λέω: "Τι κουλό είναι αυτό;". Μου έχουν κάνει αρνητική κριτική για τηλεοπτική δουλειά, το έβλεπα, είχαν δίκιο, ήμουν υπερβολική. Αν ο άλλος γράψει αρνητική κριτική δεν βλέπω αν έχει δίκιο ή άδικο. Είμαι δυναμική γυναίκα και όσο περνούν τα χρόνια μιλάω όταν υπάρχει έδαφος να ακουστείς, τι να πεις σε αυτόν που δεν θες να ακούσεις όσο και να μιλήσεις δεν θα βγάλεις άκρη. Διεκδικώ τα χρήματα που έχω συμφωνήσει. Σε άλλες δουλειές πήρα πολλά, σε άλλες τίποτα, εννοώ πολύ λιγότερα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyhnaeu5h2nt)

Κλείσιμο
Επίσης, για το αν ποτέ καβάλησε το καλάμι απάντησε: «Τους ανθρώπους που νομίζουν πως τα κάνουν όλα τέλεια, τους αφήνω στο παραμύθι τους. Έχω καβαλήσει το καλάμι, ότι να παίζω καλά και μετά λες έχω πολά να μάθω ακόμα, δεν παίζω τόσο καλά όσο νομίζω. Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να τους αντιμετωπίσω, χωρίς να νιώθω έπαρση, να συμπεριφερθώ με έπαρση και σηκωμένο φρυδάκι για να αντιμετωπίσω την ανοησία που βλέπω. Πολλοί με θεωρούν σνομπ, αλλά κάπως πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα».

Στη συνέχεια, για τον άντρα της είπε: «Είναι αφύσικο να ζητάω από τον άντρα μου να κάνει δουλειές στο σπίτι, ενώ δουλεύει 10 ώρες τη μέρα. Με τον άντρα μου δεν τσακωνόμαστε. Όταν μιλάω έντονα μαζί του, η κόρη μας νομίζει ότι η τσακωνόμαστε. Θαυμάζω τον άντρα μου στα πάντα. Για μένα είναι ο τέλειος πατέρας, ο τέλειος σύζυγος, ο τέλειος φίλος και σύντροφος».

Ειδήσεις σήμερα:

«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

Στους «8» του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 7-6 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στο Καραϊσκάκη - Δείτε τα γκολ

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης