Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τον γάμο της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Γρηγόρη Μόργκαν στις αρχές του μήνα, στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέψευσε ότι ένιωσε πικρία και είπε ότι έκανε χιούμορ για το γεγονός ότι δεν ήταν καλεσμένος: «Απορώ γιατί δεν κατάλαβαν ότι έκανα χιούμορ. Σχολιάζω 40 λεπτά τον γάμο, λέω αυτή η φωτογραφία μου αρέσει, αυτή η φωτογραφία δεν μου αρέσει και καταλήγω και λέω: "Εμένα γιατί δεν με κάλεσες;"».
Και πρόσθεσε: «Με πιάσανε πολλοί και μου λέγανε, έδειξες πικρία. Ποια πικρία ρε παιδιά; Σχολιάζω με άνεση έναν γάμο. Λέω τα πάντα θα έλεγα στο τέλος την πικρία μου;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Επίσης, στο βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου και οι υπόλοιποι συνεργάτες της έκαναν δηλώσεις για την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και τη φετινή σεζόν.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.