Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την τριών ετών Ιωάννα θα κρατήσει όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα κρατά στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του.
Στα πλάνα που ανέβασε η ηθοποιός την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην πισίνα φορώντας ένα φούξια ολόσωμο μαγιό. Σε άλλες φωτογραφίες δείχνει οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Το ζευγάρι, δεν έχει κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, έχει όμως υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
«Ήταν στα πλάνα μας ένας γάμος αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ίσως γίνει ύστερα από χρόνια. Αλλά δεν είναι ότι ο γάμος θα αλλάξει κάτι» είχε πει σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Κομμάτα.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»