Το καλοκαίρι της χαίρεται και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μοιράζεται συχνά στιγμές του στα κοινωνικά δίκτυα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει σε μια όμορφη παραλία, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.
«Γελάστε, γελάστε… έρχεται ο ανάδρομος», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση