Το ζευγάρι, που είναι σχεδόν 2 χρόνια μαζί, αν και σπάνια μιλάει δημόσια ο ένας για τον άλλον, δεν διστάζει να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, όσον αφορά στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την ταινία, «Υπάρχω», στην οποία θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει να περνάει χρόνο μαζί, όπως φάνηκε και το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου.
Η Instagrammer ανέβασε μια selfie στον λογαριασμό της στο Instagram με τον τραγουδιστή και τον αποκάλεσε «μωρό» της.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;