Tζον Μπον Τζόβι: Θεωρεί «τρελό» το γεγονός ότι είναι φίλος με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Tζον Μπον Τζόβι: Θεωρεί «τρελό» το γεγονός ότι είναι φίλος με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Έρχεται συχνά στο σπίτι μου, πηγαίνω συχνά στο εξοχικό του στην παραλία και οι γυναίκες μας είναι πολύ κοντά, δήλωσε ο ροκ-σταρ

jovi-mccartney
O Tζον Μπον Τζόβι αναφέρθηκε στη φιλία που διατηρεί με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Ο 62χρονος ροκ-σταρ μίλησε για τη σχέση του με τον 81χρονο θρύλο σε μια νέα συνέντευξη στο AARP the Magazine, αποκαλύπτοντας ότι κάνουν παρέα αρκετά συχνά, κάτι που του φαίνεται «τρελό» ως μεγάλος θαυμαστής των Beatles.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπον Τζόβι έδειξε στον δημοσιογράφο του AARP Τζον Κολαπίντο μια φωτογραφία του ίδιου και του τραγουδιστή του «Let It Be» να τρώνε στο σπίτι του στο East Hampton της Νέας Υόρκης και είπε: «Το κάνουμε αυτό όλο το καλοκαίρι».

«Κάθομαι εδώ με έναν γα**μένο Beatle», πρόσθεσε ο μουσικός του «Livin' on a Prayer», σχεδόν μη πιστεύοντας τα ίδια του τα λόγια. «Έρχεται συχνά στο σπίτι μου, πηγαίνω συχνά στο εξοχικό του στην παραλία και οι γυναίκες μας είναι πολύ κοντά».
Κλείσιμο
Ο Μπον Τζόβι εξέφρασε επίσης τον θαυμασμό του για το συνεχές πάθος του ΜακΚάρτνεϊ να δημιουργεί νέα μουσική μετά από περισσότερο από μισό αιώνα επιτυχιών. «"Ω, έχω καινούργιο υλικό!", μου λέει. Στα 81 του χρόνια. Τρελό», δήλωσε.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν μοιραστεί τη σκηνή πολλές φορές, πιο πρόσφατα στο «Keep the Party Going: Buffett», μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες προς τιμήν του Τζίμι Μπάφετ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 76 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δύο ημέρες πριν από τα γενέθλια του ΜακΚάρτνεϊ στις 18 Ιουνίου του 2022, έφερε στη σκηνή τους Μπον Τζόβι και Μπρους Σπρίνγκστιν στην τελευταία ημερομηνία της περιοδείας του «Got Back Tour» στο Metlife Stadium του Νιου Τζέρσι.

Στη συναυλία, ο Μπον Τζόβι χάρισε στον ΜακΚάρτνεϊ μπαλόνια καθώς τραγουδούσε το «Happy Birthday», ενώ αργότερα επέστρεψε στη σκηνή μαζί με τον Σπρίνγκστιν για να τραγουδήσουν το «The End» από το άλμπουμ Abbey Road των Beatles.

Κατά την παραλαβή του βραβείου «MusiCares Person of the Year» νωρίτερα φέτος, ο Μπον Τζόβι πήρε μια στιγμή για να ευχαριστήσει τον πρώην Beatle, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες.

«Πρέπει να δώσω ένα μπράβο σε έναν προηγούμενο αποδέκτη αυτού του βραβείου, τον σερ ΜακΚάρτνεϊ , αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιο να πω ότι ο λόγος που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι μας, βρισκόμαστε σε αυτό το δωμάτιο απόψε, είναι χάρη σε εσάς, οπότε σας ευχαριστώ πολύ που είστε όμορφος», είχε πει τότε.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης