Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του Γιώργου Καράβα, η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Το ζευγάρι ανέβασε μια selfie στην οποία ποζάρουν φορώντας μαγιό και γυαλιά ηλίου. Η Ραφαέλα Ψαρρού έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά στο αγόρι μου! Να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα τόσο λαμπερός και δημιουργικός!! Σε αγαπώ».
Κάτω από την ανάρτηση, το μοντέλο σχολίασε: «Σε αγαπώ όσο τίποτα».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.