Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σπεύδει να το σχολιάσει.
Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη από την εποχή που παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, όπου συμμετείχε.
Ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μεγιστάνας της τεχνολογίας είδε τα βίντεο και σχολίασε: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας