Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σπεύδει να το σχολιάσει.
Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη από την εποχή που παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, όπου συμμετείχε.
Ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μεγιστάνας της τεχνολογίας είδε τα βίντεο και σχολίασε: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.