Η Τάιρα Μπανκςκαι η Χάιντι Κλουμ είναι όχι μόνο φίλες αλλά και δύο από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ που ξεκίνησαν την καριέρα τους τη δεκαετία του 1990 και πρωτοστάτησαν στις πασαρέλες της «Victoria's Secret».
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι δύο γυναίκες επανενώθηκαν δημόσια και εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του Λας Βέγκας στη συναυλία της Μαράια Κάρεϊ.
Μάλιστα, η Κλουμ και η Μπανκς παρακολούθησαν δύο από τις συναυλίες της ποπ-σταρ, πρώτα την Παρασκευή και μετά ξανά το βράδυ του Σαββάτου.
Μετά τη δεύτερη συναυλία, η Μπανκς μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά πλάι-πλάι με τη φίλη της και έγραψε: «Χάιντι... Πολύτιμος "άγγελος" μου για πάντα».
Σε βίντεο που ανέβασε η Κλουμ στο Ιnstagram τα δύο μοντέλα περπάτησαν στη σκηνή της συναυλίας καθώς κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους