Η Λένα Δροσάκη μίλησε για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει εν μέρει και λόγω της δημοσιότητας.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» την Πέμπτη 4 Απριλίου.
Αναλυτικά, η Λένα Δροσάκη ανέφερε: «Δεν έχω κάνει τον απολογισμό μου. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την "άνοιξη" που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον γιο μου και τη σχέση μας. Έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν εγκατέλειψα σε κανένα σημείο, σε κανένα επίπεδο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0besozh5z6x)
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο» σχολίασε σχετικά με το διάστημα που συνεργαζόταν με τον πρώην σύζυγό της εν μέσω του διαζυγίου.
Στη συνέχεια, τόνισε: «Έχω μία αγωνία κι ένα τρακ γιατί δεν είμαι συνηθισμένη εγώ ως Λένα να είμαι στο επίκεντρο. Μου είναι πάντα δύσκολο ως Λένα. Το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό, ότι έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά, ότι έπρεπε να αποδείξω γιατί χωρίσαμε, "πείτε μας γιατί χωρίσατε;". Δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι, που μπορεί να μην ήξερα ούτε εγώ τι θέλω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι».
«Μπήκαν σε μια σειρά τα πράγματα», κατέληξε η Λένα Δροσάκη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.