Λένα Δροσάκη: Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μην δουλεύω τόσο πολύ

Λένα Δροσάκη: Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μην δουλεύω τόσο πολύ

Με σόκαρε η μητρότητα, δεν ήμουν προετοιμασμένη γι' αυτό, πρόσθεσε η ηθοποιός

drosaki_213
Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τη μητρότητα, τον γιο της, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκαν τον χωρισμό της τα μέσα ενημέρωσης.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 21 Μαρτίου.

«Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά "Ο πρώτος από εμάς"», είπε αρχικά.

Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της το παιδί της, η Λένα Δροσάκη εκμυστηρεύτηκε: «Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις "τι κάνει ο Αναστάσης" και αναρωτιέμαι μερικές φορές αν θα σταματήσει αυτό. Δεν θα σταματήσει, το απαντάω εγώ».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzfe5h23869)

Επίσης, πρόσθεσε: «Με έχασα. Με σόκαρε η μητρότητα, δεν ήμουν προετοιμασμένη γι' αυτό. Δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κάποια κομματάκια δικά μου που θέλω να επαναφέρω ή να βελτιώσω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό, γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έχω βοήθεια από τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Οι γονείς μου είναι εσωτερικοί μετανάστες. Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου».

Τέλος, για τα ΜΜΕ και τη δημοσιότητα στην περίοδο του χωρισμού της, η ηθοποιός απάντησε: «Όταν ήρθε ο χωρισμός ήταν πάρα πολύ λογικό να θέλουν να μάθουν. Σαφέστατα όταν υπάρχει κάτι δύσκολο, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Δεν ξέρεις πώς να απαντήσεις. Αλλά είναι μια εισβολή σε μια στιγμή της ζωής σου που πονάς. Δεν είμαι έμπειρη σε αυτό και δεν θέλω να γίνω και έμπειρη σε αυτό το κομμάτι».

Ειδήσεις σήμερα:

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής

Αμαλιάδα: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας για ένα... δείπνο - Τι εκνεύρισε την Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης