Lizzo: Άλλαξε γνώμη - Δεν παραιτείται από τη μουσική, αλλά από την αρνητική ενέργεια, όπως γράφει σε ανάρτησή της

Lizzo: Άλλαξε γνώμη - Δεν παραιτείται από τη μουσική, αλλά από την αρνητική ενέργεια, όπως γράφει σε ανάρτησή της

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία, όμως τώρα λέει πως η ανακοίνωσή της παρεξηγήθηκε από το κοινό

lizzo__1_
Πριν λίγες ημέρες, η Lizzo είχε ανακοινώσει πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία, εξαιτίως όλων αυτών που έχουν ειπωθεί για την ίδια, μετά τις κατηγορίες εναντίον της για παρενόχληση.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πριν λίγους μήνες, κατηγορήθηκε από χορεύτριες της ομάδας της για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ενώ λέγεται πως τις εξανάγκαζε να κάνουν διάφορα.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Αύγουστο, ανέφεραν ότι η Μελίσα Βίβιαν Τζέφερσον, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lizzo κατηγορείται, σύμφωνα με τις αγωγές που έχουν κατατεθεί, ότι «προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».

Η ίδια λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρει πως δεν ανέχεται άλλα ψέματα, ενώ τόνισε πως «παραιτείται». Ωστόσο, με μία νέα ανάρτησή της η Lizzo τα «μαζεύει», εξηγώντας πως δεν εννοούσε ότι παραιτείται από τη μουσική βιομηχανία, αλλά από την αρνητική ενέργεια.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που λέει πόσο ευτυχισμένη την κάνει η μουσική, ενώ τόνισε: «Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να διευκρινήσω ότι όταν λέω "παραιτούμαι", εννοώ ότι σταμάτησα να δίνω σημασία σε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως συνεχίζει την καλλιτεχνική της πορεία, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ τη μοναδική χαρά της ζωής της.

«Το μόνο που δεν πρόκειται να παρατήσω ποτέ είναι η χαρά της ζωής μου, που είναι να ασχολούμαι με τη μουσική και να συνδέομαι με τους ανθρώπους. Και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι το μόνο άτομο που βιώνει αυτή την αρνητική ενέργεια που είναι ακόμα πιο δυνατή κι από τη θετική», εξήγησε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν μπορώ απλά να δώσω σε ένα άτομο την έμπνευση ή το κίνητρο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μην αφήσει τους ανθρώπους με αρνητική ενέργεια και κριτική να κερδίσουν, τότε έχω κάνει ακόμα περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ελπίζω. Θα συνεχίσω να προχωρώ και θα συνεχίσω να είμαι εγώ».



Στην προηγούμενη ανάρτησή της, που παρεξηγήθηκε από το κοινό, είχε γράψει: «Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με εξευτελίζουν στο διαδίκτυο. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους καλύτερους, να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει σε αυτό».

Συνέχισε λέγοντας: «Έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπη με ψέματα που λέγονται για μένα για να πάρουν δόξα και προβολές. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτά τα χάλια. Παραιτούμαι».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης