Ο Αλέξανδρος Καραμανλής δοκίμασε τις ικανότητές του στο τραγούδι, σε ένα πάρτι γενεθλίων.
Ο 22χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη είναι ηθοποιός και πριν λίγο καιρό, ανέβασε με τη δίδυμη αδερφή του την παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».
Όπως φαίνεται ωστόσο, σε βίντεο που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική.
Στο σύντομο κλιπ, ο Αλέξανδρος Καραμανλής φαίνεται σε ένα πάρτι γενεθλίων να ερμηνεύει το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου «Της γυναίκας η καρδιά».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.