Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία, επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 81-79 και έτσι κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια όσον αφορά τη 2η θέση της Euroleague.
Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ταξίδεψε στην Μπολόνια για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του και μετά το τέλος του αγώνα αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα με ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας και τον Ολυμπιακό.
Την ανάρτηση συνόδευσε με τη λεζάντα: "ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο".
Μπορεί ο Κέντρικ Ναν να έβαλε το buzzer beater νίκης για το 79-81 και το 21-11 των πράσινων στην βαθμολογία, όμως ο Κώστας Σλούκας με τους 20 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 21 PIR, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και πρώτος σε ranking.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.