Την ώρα που ο σεφ μπήκε στο πλατό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον καλωσόρισε, λέγοντας αρχικά: «Μεγάλο χειροκρότημα, γιατί επιστρέφει ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ρούχα του κριτή, τα οποία όπως είπε είναι σαν να κάνει δοκιμαστικό σε τσίρκο για ανιματέρ.
«Ενδυματολογικά προκλητικός, είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά σε τσίρκο για ανιματέρ. Κι όταν τελειώσει η δοκιμασία, θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τον σκηνοθέτη», σχολίασε, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.