Η πρώην παίκτρια του Survivor έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα «Ουρανία», όπως λεγόταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από τη ζωή.
Από τη στιγμή εκείνη, η Δήμητρα Βαμβακούση έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα της κόρης της.
Το απόγευμα της Πέμπτης, η σύζυγος του Ντάνου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, μπορεί φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη από την αϋπνία, όμως όπως λέει, ο άντρας της τη θεωρεί την ομορφότερη γυναίκα.
«Μου είπε ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο… Εν τω μεταξύ η ομορφιά μου…», έγραψε χιουμοριστικά, ενώ έδειξε τις πιτζάμες της κι ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.