Η πρώην παίκτρια του Survivor έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα «Ουρανία», όπως λεγόταν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από τη ζωή.
Από τη στιγμή εκείνη, η Δήμητρα Βαμβακούση έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα της κόρης της.
Το απόγευμα της Πέμπτης, η σύζυγος του Ντάνου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, μπορεί φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη από την αϋπνία, όμως όπως λέει, ο άντρας της τη θεωρεί την ομορφότερη γυναίκα.
«Μου είπε ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο… Εν τω μεταξύ η ομορφιά μου…», έγραψε χιουμοριστικά, ενώ έδειξε τις πιτζάμες της κι ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.