Η Πόπη Μαλιωτάκη απολαμβάνει το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη και μοιράζεται υλικό με το κοινό της.
Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να δίνει μια «γεύση» από την καθημερινότητά της στους θαυμαστές της.
Έτσι και τώρα, φρόντισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αναρτήσει στιγμιότυπα από το βραδινό μπάνιο που έκανε στην πισίνα.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε, ποζάρει τόπλες, κρύβοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Βραδινό μπανάκι».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.