Άννα Φλωρινιώτη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

Άννα Φλωρινιώτη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

«Εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ, είναι ψυχοθεραπεία για εμένα» ανέφερε για τη ζωή μετά την απώλεια του πατέρα και του αδερφού της

florinioti_anna
Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει, μετά τον θάνατο του πατέρα αλλά και του αδερφού της, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η τραγουδίστρια σχολίασε στο περιοδικό «Λοιπόν», το γεγονός ότι επικρίθηκε αρκετά όταν λίγο μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, πήγε σε κέντρο διασκέδασης με τη Γωγώ Γαρυφάλλου.

Σε αυτό, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη απάντησε: «Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στη δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα».

201603041107360_9433_ANOYLA_FLORINIOTI_GIANIS_FLORINIOTIS_NIKOS_FLORINIOTIS_332016
Η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης, με τον πατέρα τους, Γιάννη

Στην πορεία, η ίδια αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον».

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε για την καθημερινότητά της: «Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα».
florinioti_anna3
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ρόλερ κόστερ ο καιρός: Από άνοιξη με 20άρια, χειμώνας και χιόνια μέσα σε ένα 24ώρο και μετά... Αλκυονίδες

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε για τρεις ώρες στο αεροδρόμιο του Μονάχου γιατί δεν είχε δηλώσει ένα ακριβό ρολόι

«Διπλή» ήττα για τους Διάσημους του Survivor, έχασαν το έπαθλο και τον Παύλο Παπαδόπουλο που επιστρέφει στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης