Η Άννα Φλωρινιώτη, έναν μήνα μετά τον θάνατο του αδελφού της, Νίκου, αναφέρθηκε στην αδυναμία της να αποδεχτεί ότι έχει φύγει από τη ζωή και στους πρώην συντρόφους της που την στηρίζουν σε όλο αυτό.
Επίσης, μίλησε για την πρόθεση να κινηθεί νομικά μαζί με την οικογένειά της για το ιατρικό λάθος που ισχυρίστηκαν ότι είχε γίνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για τον καρκίνο.
Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα», η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Μία φορά μόνο παντρεύτηκα, τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε και ένα υπέροχο παιδάκι. Διάλεξε και μία υπέροχη γυναίκα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyf7gux8yeqh)
Για τους πρώην συντρόφους της που την στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της σημείωσε: «Η πρώην σχέση μου είναι δίπλα μου, όπως και όλες οι σχέσεις μου, αλλά παραπάνω αυτός που ήταν η τελευταία σχέση και ήταν και πιο σοβαρή, ήταν να παντρευτώ. Ωστόσο, είμαι μόνη μου».
Επίσης, τόνισε: «Καταρχήν, δεν έχω δεχτεί ακόμα ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί».
Τέλος, για την πρόθεση της οικογένειας να κινηθεί νομικά είπε: «Έχουμε δρομολογήσει να κινηθούμε νομικά, να συναντηθούμε με τον δικηγόρο. Δεν θέλω ακόμα να προβώ σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό, μόνο για παραδειγματισμό».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.