Ελένη Τσολάκη: Είμαι τυχερή στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουν

Ελένη Τσολάκη: Είμαι τυχερή στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουν

«Όσο περνούν τα χρόνια, το απολαμβάνεις όταν χαίρεις της αποδοχής του κόσμου, τις δύσκολες χρονιές δίνεις τη μάχη σου» πρόσθεσε

eleni-tsolaki__5_
Η Ελένη Τσολάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τις συνεργασίες της μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, είπε για το «Πρωινό ΣουΣού», που παρουσιάζει φέτος: «Το ήθελα πολύ, μου αρέσει. Είμαι τυχερή, γιατί αισθάνομαι καλά. Είμαι ευγνώμων που μου έχει δοθεί κάτι που το αγαπώ κι είναι η δουλειά μου».

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολη ζώνη, ούτε τα ΣΚ ήταν εύκολα τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Έχει αλλάξει η έννοια της τηλεόρασης. Αυτό που λέγαμε στη ζώνη 10-1 καθαρή ψυχαγωγία δεν υπάρχει πια, το ρούφηξε η ενημέρωση. Ακόμα και με αυτή την άσχημη επικαιρότητα, ο κόσμος βλέπει τηλεόραση για να δει τι έγινε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyh1cj12a1nt)
Κλείσιμο

Όσο για την επικαιρότητα, δήλωσε: «Με δυσκολεύει η επικαιρότητα. Ο έλεγχος του συναισθήματος. Πρέπει να αποστασιοποιείσαι από το συναίσθημα. Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, όπως η υπόθεση του Όλιβερ».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις συνεργασίες από τις οποίες έχει περάσει. «Πίκρα δεν έχω για καμία συνεργασία. Τα παιδιά από το "Happy Day" είναι σχεδόν σχέση ζωής, είναι η δεύτερη δουλειά μου, όταν ήρθα στην Αθήνα και έμεινα πολλά χρόνια», εξήγησε.

Για τα νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε: «Τα νούμερα είναι μια καθημερινή απόδειξη που παίρνεις, ένα καθημερινό ταμείο. Από εκεί και πέρα, μαθαίνεις λίγο να τα διαβάζεις. Όσο περνούν τα χρόνια, το απολαμβάνεις όταν χαίρεις της αποδοχής του κόσμου, τις δύσκολες χρονιές δίνεις τη μάχη σου. Πιο πολύ με πειράζει να χάσουμε ένα θέμα».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Είμαι τυχερή στη ζωή μου. Έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουν».



Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Ζαμπούνης - Κατερίνα Bella Mafia: Η μοιραία σχέση που «τέλειωσε» με σφαίρες

Νέοι βανδαλισμοί στο ΕΠΑΛ Λαυρίου: Άγνωστοι προσπάθησαν να πυρπολήσουν το σχολείο - Δείτε βίντεο

Οικογένεια Τσαντίλη: O «εμφύλιος» και η κρίση έφεραν την παρακμή και τα... σφυριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης