Το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά συζήτησαν μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Πρωινό ΣουΣού την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η δημοσιογράφος του «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στην πρώην συνεργάτιδά της, με αφορμή μία σχετική κουβέντα που γινόταν στο πάνελ.
Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε τη δική της σχετική εμπειρία: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν: "Είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ". Πάντα υπάρχουν άνθρωποι. Και υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σε μια θέση που μπορεί να τον ξέρεις και μπορεί και να μην το μάθεις ποτέ - όπως στη δική μου περίπτωση - που λέει: "Ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ' αρέσει" και από εκεί και πέρα τα φέρνει η ζωή, εσύ, ο Θεός , δεν ξέρω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy5vk0s4r29t)
Και πρόσθεσε: «Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά και στη συνέχεια πολλές φορές συμβαίνει».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Για όλους! Για την Ντορέττα δεν λέγανε; Για τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν λέγανε; Για την Τζένη Μπαλατσινού».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.