Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη», η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει: «Μου ήταν πάρα πολύ αγαπητός, συλλυπητήρια στην οικογένεια. Συνεργαστήκαμε το ’95 - ’96 στον "Απόλλωνα", μαζί με τον Λευτέρη τον Πανταζή, και ήταν τότε και η δεύτερη εμφάνιση στην Αθήνα της Νατάσας στο ξεκίνημά της. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Αυτό που θυμάμαι ήταν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, πολύ ευγενικό, σεβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους ανεξαρτήτως της θέσης τους. Τον θυμάμαι συνέχεια να χαμογελάει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxyytczd5v21)
Η Λίτσα Γιαγκούση είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι κάναμε ένα ντουέτο και με υποδεχόταν κάθε βράδυ στην σκηνή με χειροφίλημα και με χαμόγελο και μετά με αγκάλιαζε. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος γενναιόδωρος, δοτικός, ένας τραγουδιστής που αν έλειπε από τη μουσική βιομηχανία, θα έλειπε. Και αυτό δεν μπορείς να το πεις για πολλούς. Θα είναι πάντα κοντά μας γιατί πάντα θα τον τραγουδάμε».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»