Βασίλης Καρράς: Σημάδεψε τα πρώτα μας ξενύχτια, τους πρώτους μας έρωτες και δεν θα ξεχαστεί ποτέ, λέει ο Μενιδιάτης

Βασίλης Καρράς: Σημάδεψε τα πρώτα μας ξενύχτια, τους πρώτους μας έρωτες και δεν θα ξεχαστεί ποτέ, λέει ο Μενιδιάτης

Η άγνωστη ιστορία από τη συνεργασία τους - «Μου είπε "Χρηστάκο μου μην στενοχωριέσαι, θα συνεχίσω εγώ το πρόγραμμα"» θυμάται

karras_menidiatis33
Στην γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αποχαιρετούν σήμερα τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης πήγε να τιμήσει τον Βασίλη Καρρά και σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» είπε δυο λόγια για εκείνον, ενώ αποκάλυψε και τη συμπεριφορά του αείμνηστου τραγουδιστή σε εκείνον, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Αρχικά είπε: «Ήταν φως όχι μόνο για εμάς τους, τραγουδιστές, για όλους τους Έλληνες πιστεύω. Ένας άνθρωπος που με τις επιτυχίες του, το εκτόπισμα του, με την στάση ζωής του, πραγματικά έδωσε παράδειγμα για όλους μας. Ήταν μοναδικός είχα την τύχη να τον γνωρίσω, στα τρία χρόνια που συνεργαστήκαμε, να καταλάβω το μεγαλείο του. Είναι ένας άνθρωπος που δε σταματούσε να προσφέρει να δίνει να βοηθάει, συμβουλεύει και που δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει στο μέγιστο βαθμό το τραγούδι, τη δημιουργία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxyzgt1w5qpd)

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ βραδιές ολόκληρες μέχρι το πρωί να κάθεται μέσα στο καμαρίνι του να γράφει τραγούδια, να ακούει τραγούδια, να δημιουργεί, αυτό ήταν η ζωή του και πιστεύω πως αν δεν τύχαινε αυτή η καταραμένη ασθένεια που του έτυχε θα έφευγε πάνω στην πίστα όπως αυτός το ήθελε, δημιουργώντας τραγουδώντας, όντας κοντά στο κοινό του που τον αγαπούσε. Αυτό που θα θυμάμαι από εκείνον είναι η καλοσύνη του. Ο Βασίλης Καρράς είναι αυτός που σημάδεψε τα εφηβικά μας χρόνια, τα πρώτα μας ξενύχτια, τους πρώτους μας έρωτες. Είναι συνδεδεμένα με τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά και γι' αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Τέλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε για τον Βασίλη Καρρά: «Για την προσωπική μας σχέση δεν θα ξεχάσω το γεγονός, από την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε Θεσσαλονίκη, την δεύτερη βδομάδα των εμφανίσεών μας ανέβηκα πάνω και ήμουν άρρωστος με βαριά φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσα να μιλήσω, όχι να τραγουδήσω. Βγαίνω από το πρόγραμμα δεν είμαι καλά, στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να αποδώσω φωνάζει στο καμαρίνι του και μου λέει "να σου πω Χρηστάκο μου μη στεναχωριέσαι θα μπεις στο δεύτερο πρόγραμμα, εγώ θα είμαι ντυμένος από πίσω με το κοστούμι θα 'μαι έτοιμος. Μόλις εσύ δε νιώσεις καλά κάνε ένα νεύμα στην ορχήστρα κατέβα και εγώ θα συνεχίσω το πρόγραμμα". Συμπεριφορές που δεν τις βρίσκεις εύκολα και ειδικά σ' αυτό το χώρο και από ανθρώπους που είναι τόσο πολύ σημαντικοί και τόσο πολύ καταξιωμένοι».



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

Live το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης