Squid Game - The Challenge: Δεν έχω δει ούτε ένα σεντ από το βραβείο των 4,5 εκατ. δολαρίων, λέει η νικήτρια, 10 μήνες μετά το τέλος

Squid Game - The Challenge: Δεν έχω δει ούτε ένα σεντ από το βραβείο των 4,5 εκατ. δολαρίων, λέει η νικήτρια, 10 μήνες μετά το τέλος

Τη νίκη του διαγωνισμού και του μεγάλου χρηματικού επάθλου έκρινε τελικά ένα παιχνίδι πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί

squid_game_reality
Η Mai Whelan, η νικήτρια τoυ ριάλιτι παιχνιδιού του Netflix «Squid Game: The Challenge» και του έπαθλου των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων, αποκάλυψε ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματα του βραβείου της, σχεδόν δέκα μήνες μετά τη νίκη της.

Η Whelan, μια 55χρονη μετανάστρια από το Βιετνάμ, κέρδισε τους τηλεθεατές με την ιστορία της ζωής της που ξέφυγε από τον κομμουνισμό στο Βιετνάμ και το στρατηγικό της παιχνίδι στο σόου. Παρά τη δραματική τελική σκηνή που την δείχνει να ελέγχει το υπόλοιπό της σε ένα ΑΤΜ, εξακολουθεί να περιμένει τα κέρδη της.

«Νιώθω σαν τον Τομ Κρουζ στο "Jerry Maguire". Δείξε μου τα λεφτά!», δήλωσε στους «Times» σε συνέντευξή της μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα περιμένει να δει τα χρήματά της.
Κλείσιμο
Η Whelan είπε επίσης στην εφημερίδα ότι επιβράβευσε τον εαυτό της με ένα ακριβό χτένισμα, ένα φόρεμα Ralph Lauren και παπούτσια Jimmy Choo για μια πρόσφατη εκδήλωση του Netflix. «Έχω ακόμα τύψεις καταναλωτή από αυτό, αλλά νομίζω ότι το άξιζα», είπε.

Η Whelan ανέφερε ότι τα συμβόλαια του σόου απαγορεύουν στους συμμετέχοντες να μοιράζονται τα κέρδη τους με άλλους. Σκοπεύει να δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων του επάθλου της σε σκοπούς που την ενδιαφέρουν, όπως περιβαλλοντικά θέματα, ενώ σκέφτεται επίσης να μετακομίσει σε οίκο ευγηρίας.

Αναλογιζόμενη τη νίκη της επί του συναγωνιστή της Phill Cain, η Whelan απέδωσε την επιτυχία της στην εμπειρία και όχι στην ευφυΐα, τονίζοντας ότι έπαιξε ένα δίκαιο παιχνίδι. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία της να χρησιμοποιήσει τη νέα της πλατφόρμα για να ευαισθητοποιήσει τους μη προνομιούχους σκοπούς και σχεδιάζει να υποστηρίξει τη φιλανθρωπική οργάνωση Unbound.



Οι θαυμαστές του «Squid Game» απογοητεύτηκαν από το φινάλε, το οποίο καθόρισε τον νικητή μέσα από ένα παιχνίδι πέτρα, χαρτί, ψαλίδι, μετά από μήνες αναμονής. Παρά τις επικρίσεις, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για δεύτερη σεζόν.

«Δεν νομίζω ότι είμαι πιο έξυπνη. Είμαι μεγαλύτερη από αυτόν και έχω βιώσει πράγματα. Είναι απλά γνώση... Παίξαμε ένα δίκαιο παιχνίδι. Ένιωθε ότι μου άξιζε να κερδίσω επειδή τον κέρδισα πολύ στο πέτρα, χαρτί, ψαλίδι!» ανέφερε η Whelan.

Ορισμένοι διαγωνιζόμενοι άσκησαν κριτική για τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ιδίως για το απαιτητικό παιχνίδι «Κόκκινο φως, πράσινο φως».

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος - Μιλά για «ευτελισμό και αποσύνθεση»

«Πόλεμος» τεχνητής νοημοσύνης με τα μεγάλα διεθνή media - Πώς η ΑΙ κλέβει την ειδησεογραφία


Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Γεωργίας που δολοφόνησε ο σύντροφός της στη Σαλαμίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης