Τον Κρατερό Κατσούλη συνάντησαν, μεταξύ άλλων, οι τηλεοπτικές κάμερες, στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ».
Ο ηθοποιός μίλησε στο «Happy Day» για την Κατερίνα Καραβάτου και τη συνεννόηση που έχουν, όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών τους.
«Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς. Δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι αυστηρός, αλλά πρέπει να πειθαρχούμε τα παιδιά. Ήμασταν πάντα σύμφωνοι με την Κατερίνα για το μεγάλωμα των παιδιών μας. Οφείλουμε να κάνουμε το εγώ μας πέρα για τα παιδιά μας» δήλωσε, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, ο Κρατερός Κατσούλης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxh1cs53vop5)
Όσο για τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση που παρακολούθησε, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε ότι: «Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι πολύ πολύ αγαπημένη μου, μάλλον πρέπει να είναι η μόνη συνάδελφος που έχουμε συνεργαστεί τόσες πολλές φορές για τόση μεγάλη διάρκεια».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.