Τον Κρατερό Κατσούλη συνάντησαν, μεταξύ άλλων, οι τηλεοπτικές κάμερες, στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ».
Ο ηθοποιός μίλησε στο «Happy Day» για την Κατερίνα Καραβάτου και τη συνεννόηση που έχουν, όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών τους.
«Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς. Δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι αυστηρός, αλλά πρέπει να πειθαρχούμε τα παιδιά. Ήμασταν πάντα σύμφωνοι με την Κατερίνα για το μεγάλωμα των παιδιών μας. Οφείλουμε να κάνουμε το εγώ μας πέρα για τα παιδιά μας» δήλωσε, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, ο Κρατερός Κατσούλης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxh1cs53vop5)
Όσο για τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση που παρακολούθησε, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε ότι: «Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι πολύ πολύ αγαπημένη μου, μάλλον πρέπει να είναι η μόνη συνάδελφος που έχουμε συνεργαστεί τόσες πολλές φορές για τόση μεγάλη διάρκεια».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.