Κρατερός Κατσούλης μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου: Δεν προτίθεμαι να μονάσω

Κρατερός Κατσούλης μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου: Δεν προτίθεμαι να μονάσω

«Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους» ανέφερε

krateros-katsoulis
Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για το κίνημα του #metoo.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Όταν έγινε ευρέως γνωστή όλη αυτή η κατάσταση στον χώρο μας, όταν με ρωτούσαν, έλεγα "αλήθεια τώρα, υπάρχει άνθρωπος που έχει μείνει στην ίδια δουλειά πάνω από έναν χρόνο και να μην έχει υποστεί ο ίδιος ή να μην έχει δει να συμβαίνει κάτι μπροστά του;"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwfplndj8161)

«Αυτό είναι δεδομένο, αλλά πάλι ξεκινά από εμάς και μια κακής μορφής παιδεία που είχαμε. Μετά έχουν την απορία γιατί άργησαν να μιλήσουν. Σε πρώτο στάδιο, είναι πιο εύκολο να ρίξουμε το φταίξιμο στους απέναντι, που δεν με υπερασπίστηκαν, παρά στον εαυτό μου που δεν έκανα κάτι», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, δήλωσε: «Ήταν απόφασή μας να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών. Όπως βρισκόμασταν, έτσι θα βρισκόμαστε».

«Δεν προτίθεμαι να μονάσω. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό επακόλουθο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του και να μιλήσει για αυτό στα παιδιά του.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης