Σπίτι με το MEGA: Έρχεται απόψε στις 22.00 με τους Πυξ Λαξ

Σπίτι με το MEGA: Έρχεται απόψε στις 22.00 με τους Πυξ Λαξ

Παρουσιάζουν την πλούσια δισκογραφία τους με κομμάτια που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο ελληνικό, εναλλακτικό ροκ μουσικό στερέωμα το 1989

Spitimetomega_puxlax
Οι Πυξ Λαξ, ένα από τα πιο αγαπημένα και επιδραστικά συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA» για να ξαναθυμηθούμε τα παλιά. Να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να ταξιδέψουμε με μελωδίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.
Σπιτι_με_το_MEGA__4___1_
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται, στο πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης, τον Μπάμπη Στόκα και τον Φίλιππο Πλιάτσικα σε μία βραδιά με έντονα συναισθήματα, τραγούδια που δεν λένε να παλιώσουν και πολλές αναμνήσεις.

Με τις καθηλωτικές τους φωνές παρουσιάζουν την πλούσια δισκογραφία τους με κομμάτια που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο ελληνικό, εναλλακτικό ροκ μουσικό στερέωμα το 1989. Θα μας μιλήσουν για τις «Παλιές αγάπες που πάνε στο παράδεισο», θα μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» με «Πυξίδα» την αγάπη για την καλή μουσική.
Σπιτι_με_το_MEGA__3___1_
Κλείσιμο

Δίπλα τους στη σκηνή θα βρεθούν ο μεγάλος τραγουδοποιός, Κώστας Τουρνάς, ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο MC Yinka χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Στη βραδιά συμμετέχουν η Μάγδα Βαρούχα, η Αλεξάνδρα Γκουντούλια, η Μαργκώ που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια.
Σπιτι_με_το_MEGA__3___1_
Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται όμορφες ιστορίες για τους ΠΥΞ ΛΑΞ με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αντώνης Δημητριάδης, Νίκος Νικολακόπουλος, Ηλίας Μπενέτος, Στέλλα Στυλιανού.

Στιγμές συγκίνησης προκαλεί η αναφορά στον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που πίστεψε στο συγκρότημα, συμπορεύτηκε με τους ΠΥΞ ΛΑΞ και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική ροκ σκηνή.

Απόψε στις 22:00 κάνουμε μία αναδρομή στα παλιά και στα σημαντικά, σε όλα εκείνα που μας ενώνουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης