Κάνιε Γουέστ: Παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σένσορι επειδή είχε επιλέξει να απέχει από το σεξ μέχρι τον γάμο

Κάνιε Γουέστ: Παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σένσορι επειδή είχε επιλέξει να απέχει από το σεξ μέχρι τον γάμο

Συνεργάτης του ράπερ ανέφερε ότι με αυτό τον τρόπο απέκτησαν οικειότητα

kanie_mpianka3
Λύνεται σιγά-σιγά το «μυστήριο» γύρω από τον κρυφό γάμο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σένσορι.

Συνεργάτης του ράπερ αποκάλυψε ότι οι δυο τους «
παντρεύτηκαν για θρησκευτικούς λόγους επειδή ο Γουέστ ορκίστηκε να απέχει από το σεξ μέχρι το γάμο, μετά το διαζύγιό του από την Κιμ Καρντάσιαν».

«Ο Κάνιε την αποκαλεί μούσα του και λατρεύει να την ντύνει, πολύ ερωτευμένος και η Μπιάνκα τον εμπνέει» πρόσθεσε η πηγή στο US Weekly.

Προ ολίγων ημερών, δημοσίευμα της DailyMail.com επιβεβαίωσε τον γάμο τους, που για μήνες αποτελούσε μετέωρη είδηση. Η σύγχυση που είχε δημιουργεί σχετικά με τον αν είναι παντρεμένοι ή όχι διελευκάνθηκε αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με άδεια «εμπιστευτικού γάμου» στην Καλιφόρνια, που σημαίνει ότι δεν είχε δημοιοποιηθεί.

Πολλοί είχαν υποθέσει ότι ο 46χρονος ράπερ και η 28χρονη, παντρεύτηκαν σε μια τελετή που δεν ήταν νομικά δεσμευτική, καθώς φαινομενικά δεν υπήρχαν αποδείξεις για την ένωση, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι έκαναν μια ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο χωρίς επίσημη άδεια γάμου.
Κλείσιμο

Ωστόσο, το ίδιο δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι αυτό δεν ισχύει, έχοντας αποκτήσει και εξετάσει το επίσημο έγγραφο που αναφέρει την ημερομηνία του γάμου τους ως 20 Δεκεμβρίου 2022 - μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την πρώτη του σύζυγο Κιμ Καρντάσιαν τον Νοέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με την άδεια γάμου τους, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, γνωστό ως Silicon Valley και το ζευγάρι επέλεξε μια μυστική τοποθεσία για το ευτυχές γεγονός.

Το έγγραφο κατατέθηκε με τα πλήρη ονόματά τους, Μπιάνκα Σένσορι, και απλά Ye για τον ράπερ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του από Κάνιε Ομάρι Γουέστ τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι εξήγησε γιατί οι δυο τους επέλεξαν μια εμπιστευτική άδεια γάμου: «Ο Ye είναι μεγάλος αστέρας εδώ και δύο δεκαετίες και ο πρώτος του γάμος ήταν με κάποια που ζει σχεδόν full time μπροστά στην κάμερα. Η Μπιάνκα και ο Ye έχουν εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα. Είναι πολύ κλειστοί, πολύ στοργικοί και απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Νομίζω οι δύο τους ζουν ο ένας για τον άλλο. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας του γάμου τους. Δεν νομίζω ότι κανείς άλλος εκτός από τους ίδιους γνωρίζει πώς ακριβώς έγινε. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ παντρεμένοι».

Ένας στους πέντε γάμους στην Καλιφόρνια χαρακτηρίζεται πλέον επίσημα ως «εμπιστευτικός» και δεν εμφανίζεται στα δημόσια αρχεία, αλλά πρόκειται για έναν νομικά δεσμευτικό γάμο που θα απαιτούσε διαζύγιο αν η ένωση έληγε.

Φωτογραφία: MEGA / Contributor / GETTY IMAGES


Ειδήσεις σήμερα:

Κυβερνητική πηγή στο protothema: Δεν φαίνονται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ισραήλ

Κλιμάκωση του πολέμου - Το Ισραήλ δέχεται πυρά και από Συρία και Λίβανο, 1.200 νεκροί στο έδαφός του

Τιμολόγια ρεύματος: Πράσινα, μπλε και πορτοκαλί για τη διευκόλυνση των καταναλωτών - Επιστρέφει η ρήτρα αναπροσαρμογής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης