Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έχασε τον παππού της.
Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Στούντιο 4» και τις δηλώσεις που έκανε για τις κρίσεις πανικού, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια.
«Το έχω περάσει μόνο στην ενήλικη ζωή μου, όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα -ήταν η πρώτη φορά που του άφησα το χέρι μετά από καιρό-, είχε κλείσει η πόρτα και μου είπανε "μην περάσετε". Οπότε, κατάλαβα ότι "έφυγε". Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx56vwvk0uqp)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα. Είχα ειδικές σακούλες κι είχα πάρει και μια αγωγή. Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου η μαμά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο, χωρίς να με πιέζουν και να μου λένε "δεν έχεις τίποτα", καταλάβαιναν τον πόνο μου και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω. Για πολλούς μήνες, ξυπνούσα τα βράδια και έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.