Εύη Βατίδου: Ο Μάικλ Νάιτ με τον ΚΙΤ και ο περιπτεράς που με δικαίωσε

Εύη Βατίδου: Ο Μάικλ Νάιτ με τον ΚΙΤ και ο περιπτεράς που με δικαίωσε

«Μάλλον πιστεύει ότι ο δρόμος του ανήκει και θα μετονομαστεί από οδός Γούναρη σε οδό Τραμπούκου» είπε για τον οδηγό της μοτοσικλέτας

evi-vatidou-arthrou
Βίντεο με το οποίο τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό στη Γλυφάδα για το οποίο συνελήφθη, έμεινε στα κρατητήρια, κατηγορήθηκε για κακούργημα και τελικά αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους ανήρτησε η Εύη Βατίδου στο TikTok εμπλέκοντας τον «Μάικλ Νάιτ», τον «ΚΙΤ» και τον «περιπτερά που με δικαίωσε».

Το βίντεο ξεκινά με την Εύη Βατίδου να κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη επίθεση» που δέχθηκε από τον άγνωστο άνδρα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. «Μάλλον πιστεύει ότι ο δρόμος του ανήκει και θα μετονομαστεί από οδός Γούναρη σε οδό Τραμπούκου» είπε για τον οδηγό εξηγώντας ότι τον ακολούθησε για να φωτογραφίσει την πινακίδα της μηχανής του «παράδειγμα προς αποφυγή γιατί κινδύνευσα» ώστε να τον καταγγείλλει στην αστυνομία.

«Αλλά βρέθηκα κατηγορούμενη, πέρασα 48 ώρες στο Αυτόφωρο, κατηγορήθηκα για κακούργημα αλλά τελικά αφέθηκα ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους» υπενθύμισε η Εύη Βατίδου η οποία στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν την υπόθεση.

«Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας όπως της σειράς ο Ιππότης της Ασφάλτου με τον Μάικλ Νάιτ, έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητό του, τον ΚΙΤ που έχει ειδικό εγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ. Κάποιοι δικηγόροι, πανελίστες, δημοσιογράφοι αναπαράξατε την ψευδή μήνυση χωρίς στοιχεία ενός ανθρώπου που δεν έπαθε τίποτα και δεν έπεισε πλην ολίγων εξαιρέσεων ότι είναι αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου κάτι που κάνετε εδώ και χρόνια. Όμως το περίπτερο της γειτονίας παρέδωσε το βίντεο της αλήθειας και με δικαίωσε ο περιπτερας».

Κλείνοντας η Εύη Βατίδου ακούγεται να λέει: «μιλάτε για την εξάλειψη της βίας αλλά ο απλός πολίτης έρχεται αντιμετωπος με τους κακοποιούς. Το πράγμα εχει φτάσει στο απροχώρητο και αν δεν ληφθούν μέτρα για την λειτουργία της δικαιοσύνης και την ενίσχυση των διωκτικών αρχών η κατάσταση θα είναι εκτός ελέγχου».

Δείτε το βίντεο της Εύης Βατίδου

@evi_vatidou

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμενος» 11/11/23

♬ πρωτότυπος ήχος - Evi Vatidou


Ειδήσεις σήμερα:

ΦΠΑ σε καφέ, αναψυκτικά και συγκοινωνίες: Οι αλλαγές που έρχονται και πώς επηρεάζουν την τσέπη μας

Μέσω διαρροής απάντησε ο Μπραντ Πιτ για τη Ζαχάρα και τον Παξ - Η μπηχτή για την Τζολί

Φωτογραφίες: Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης