Με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το σχόλιό της στον τηλεοπτικό αέρα για ζητήματα εμπιστοσύνης ανάμεσα στα ζευγάρια.
Η παρουσιάστρια του «Ελένη», αναφέρθηκε στον Μάκη Παντζόπουλο και συγκεκριμένα στη στάση της, στο υποθετικό σενάριο να βρει στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες από άλλες γυναίκες.
Όπως είπε: «Προηγουμένως είχε φουντώσει η κατάσταση. Αφού λοιπόν θέλεις να με ακούσεις να τα πω δημόσια, σου λέω. Εγώ λοιπόν με τον άνθρωπό μου, δεν έχουμε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα. Τα κινητά είναι έτσι πεταμένα και όποιος θέλει, όποιος περνάει, κυρίως η Μαρίνα για να παίξει, το παίρνει. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του ούτε αυτός το δικό μου. Αν όμως το ανοίξω, εκτός από τούβλα, φυτά, αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο, βγει μπροστά μου καμιά γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ, θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.