Γουίλ Σμιθ: Η έντονη ερωτική ζωή του - Οι φαντασιώσεις με το χαρέμι και οι αποκαλύψεις για το σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν

Γουίλ Σμιθ: Η έντονη ερωτική ζωή του - Οι φαντασιώσεις με το χαρέμι και οι αποκαλύψεις για το σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν

Ο ηθοποιός έγινε διάσημος από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά τα τελευταία χρόνια απασχολεί περισσότερο με τις σεξουαλικές του περιπέτειες

will-smith-4342
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Γουίλ Σμιθ είχε συνευρεθεί ερωτικά με έναν άλλον άντρα και συγκεκριμένα τον ηθοποιό Ντουέιν Μάρτιν. Πρώην φίλος και βοηθός του Σμιθ -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- υποστήριξε ότι είδε τους δύο άντρες να κάνουν σεξ.

Αυτή δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο Χολιγουντιανός σταρ απασχολεί τα διεθνή μέσα με την ερωτική του ζωή. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, η Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ, έχουν προχωρήσει ουκ ολίγες φορές σε πικάντικες αποκαλύψεις ανά τα χρόνια. Από τη δήλωση ότι δεν διατηρούν μονογαμική σχέση, μέχρι τη φαντασίωση του Σμιθ για τη δημιουργία ενός χαρεμιού, το δωμάτιο για το σεξ που είχαν φτιάξει στο σπίτι τους, τα ψυχοσωματικά προβλήματα που απέκτησε ο ηθοποιός από την υπερβολικά δραστήρια σεξουαλική ζωή και τις φήμες περί ομοφυλοφιλίας, ο πρωταγωνιστής του «I Am Legend» έχει συζητηθεί έντονα για τις ερωτικές του δραστηριότητες.
shutterstock_2232810873

Πασάς σε... χαρέμι με αντικείμενο του πόθου του τη Χάλι Μπέρι
Κλείσιμο
Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ τον περασμένο Ιούνιο, ο Σμιθ είχε δηλώσει ότι φαντασιωνόταν πως εμπλέκεται σε ειδύλλιο με την ηθοποιό Χάλι Μπέρι και τη χορεύτρια Μάιστι Κόουπλαντ.

«Δεν ξέρω πού το είδα όταν ήμουν έφηβος, αλλά η ιδέα του να ταξιδεύω με 20 γυναίκες που αγαπούσα και που νοιαζόμουν κι αυτές για μένα και όλα αυτά, μου φάνηκε ότι ήταν πραγματικά υπέροχη» είχε πει όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να βγαίνει με διάφορες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η καταξιωμένη ηθοποιός.
shutterstock_2125713542

«Δεν με κάνει κακό άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι παντρεμένος και θεωρώ ότι η Χάλι είναι όμορφη, με τη χριστιανική μου ανατροφή, ακόμη και οι σκέψεις ήταν αμαρτίες» είχε τονίσει ο Σμιθ.

Στην αυτοβιογραφία του είχε αναφερθεί σε μια κρίση που είχε περάσει με τη σύζυγό του, πριν από περίπου δέκα χρόνια. «Ο γάμος μας δεν λειτουργούσε. Δεν μπορούσαμε πλέον να προσποιούμαστε. Ήμασταν και οι δύο δυστυχισμένοι και προφανώς κάτι έπρεπε να αλλάξει» περιέγραφε λεπτομερώς στο βιβλίο.

Όπως είχε τονίσει, είχαν δουλέψει τη μεταξύ τους επικοινωνία και η ευτυχία τους δεν βασιζόταν στη μονογαμία. «Οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων εμπιστοσύνη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης» έγραφε για τον ανοιχτό γάμο τους.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ είχε αναφέρει επίσης ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Τζέιντα, αναζήτησαν άλλους σεξουαλικούς συντρόφους για να έχουν μια πιο ανοιχτή σχέση γάμου: «Ήμουν εντελώς ανοιχτός σε αυτό που, νομίζω, ήταν ένα φρέσκο δείγμα από τους καρπούς της ανθρώπινης εμπειρίας».

«Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ, έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

Όπως είχε αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will» ο διάσημος ηθοποιός είχε μετατραπεί σε «ύαινα του σεξ», μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην σύντροφός του, Μέλανι, τον είχε απατήσει.

«Χρειαζόμουν απεγνωσμένα εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον "ερωτικό πόνο". Περιορίστηκα σε ομοιοπαθητικά γιατροσόφια, όπως ψώνια και συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στην ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο με μία ακόμα γυναίκα πλην της Μέλανι. Τους επόμενους μήνες όμως, έγινα ύαινα», έγραφε στο βιβλίο.

Επειδή όμως, η τακτική αυτή κάθε άλλο παρά ταίριαζε στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του, ο Γουίλ Σμιθ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
shutterstock_2080865860__1_

Όπως είχε εξηγήσει τότε, αυτό είχε ως απόρροια να αποκτήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. «Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και αυτό ήταν τόσο αντίθετο στον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στους οργασμούς. Κυριολεκτικά μου ερχόταν αναγούλα και ορισμένες φορές έκανα ακόμα και εμετό».

Παρά τις άσχημες αντιδράσεις του οργανισμού του, ο ηθοποιός συνέχισε να προσπαθεί εφαρμόζοντας αυτή την μέθοδο, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα σταματήσει η ταλαιπωρία του.

«Κάθε φορά, προσευχόμουν πως αυτή η όμορφη ξένη θα με αγαπούσε, θα έπαιρνε τον πόνο μου και κάθε φορά, έμενα βαριεστημένος και σε άθλια κατάσταση και ο τρόπος που με κοίταζαν εκείνες απλώς ενέτεινε την αγωνία μου», έγραφε στη συνέχεια.

Λίγο καιρό μετά, ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την Σίρι Ζαμπίνο, όμως τελικά ο γάμος τους κράτησε μόνο 3 χρόνια. Στην συνέχεια, στην ζωή του μπήκε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Πίναμε κάθε ημέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές μέσα στην ημέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν διαγωνισμός. Όπως και αν είχε, σε ό,τι με αφορούσε δύο πράγματα μπορούσαν να συμβούν: ή θα ικανοποιούσα αυτή την γυναίκα σεξουαλικά, ή θα πέθαινα προσπαθώντας», έγραφε για τη γυναίκα του ο Γουίλ Σμιθ.

Το δωμάτιο για σεξ
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ κατασκεύασε ένα δωμάτιο για σεξ για εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ για να μπορούν να περνούν προσωπικές στιγμές μαζί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά.

Η πρωταγωνίστρια του «Girls Trip» είχε αποκαλύψει στα νέα της απομνημονεύματα,«Worthy» τα εξής: «Για να μας δώσω το δικό μας χώρο, είχα φτιάξει ακόμη και ένα ξεχωριστό, όμορφο δωμάτιο για σεξ για εμάς τους δύο μεγάλους στην κρεβατοκάμαρά μας, με θολωτή οροφή γεμάτη αστέρια που λαμπυρίζουν», έγραφε στο βιβλίο της. «Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά κατέλαβαν και αυτό το δωμάτιο».

shutterstock_2080867129



Ο Ντουέιν Μάρτιν
Ο Brother Bilaal, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι πρώην φίλος και βοηθός του Σμιθ, έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη 14 Νοεμβρίου μετά τη συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον ηθοποιό και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».
Ο 58χρονος Μάρτιν που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Η οργισμένη αντίδραση του Σμιθ
Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.
Οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα και προτού ξεσπάσει το νέο ερωτικό σκάνδαλο για τον Σμιθ, στις φήμες που θέλουν εκείνη και τον ηθοποιό να είναι ομοφυλόφιλοι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο NBC, η ηθοποιός ρωτήθηκε για όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που βγαίνουν ανά διαστήματα και αφορούν την ίδια και τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα άρθρα που κυκλοφορούν για το ζευγάρι εδώ και χρόνια κι υποστηρίζουν ότι έχουν ανοιχτό γάμο, ότι είναι swingers, μετά ότι αυτός είναι ομοφυλόφιλος ή ότι εκείνη έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις.
shutterstock_2135244807

«Είναι αλήθεια;», ρώτησε ο οικοδεσπότης με τη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να απαντά: «Θα έλεγα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Δεν ρωτήθηκε ωστόσο, αν αυτή ή ο Γουίλ είναι αμφιφυλόφιλοι. Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του ζευγαριού κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από την αρχή του γάμου τους.

Σε συνέντευξή της το 2009, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είχε αναφερθεί ξανά σε αυτές τις θεωρίες. «Έχω ακούσει όλα τα πράγματα, ότι ο γάμος τους δεν είναι αληθινός, αυτός είναι ομοφυλόφιλος, εκείνη είναι γκέι, κάνουν swing. Σου λέω, είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε έναν γάμο, όπου θα προσποιείσαι», είχε πει.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραηλινά τανκς εισέβαλαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα


Από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο - Την Παρασκευή η πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης