Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το παρών στο θέατρο Ήβη για την πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».
Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ έχει επίσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μαζί της πρωταγωνιστούν ο σπουδαίος κωμικός Τάκης Παπαματθαίου, ο Γιώργος Νούσης, ο Χάρης Χιώτης, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.
Τον Ντίνο Καρύδη και τη Τζούλια Αργυροπούλου εντόπισε στο θέατρο ο φωτογραφικός φακός, με το ζευγάρι να ποζάρει σε αυτόν, τόσο μόνο του, όσο και με την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.