Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε τελετή στον Λυκαβηττό στις 24 Σεπτεμβριου, γιόρτασε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του για να βυθιστεί στο πένθος την αμέσως επόμενη όταν ο πρώην νικητής του «Survivor», έχασε την μητέρα του, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τότε δεν είναι ιδιαίτερο ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική γιορτή της συζύγου του, Δήμητρα Βαμβακούση.
Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της γυναίκας του στη θάλασσα που βρίσκεται πάνω σε σανίδα και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.