Δώρα Τσαμπάζη: Η ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι

Δώρα Τσαμπάζη: Η ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι

«Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε» είπε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο

dora-tsampazi
Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη για το σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που δεν είναι πια στη ζωή.

Τρεις μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα του θανάτου του, η σύζυγός του εκφράζει τα συναισθήματα που βίωσε όλο αυτό το διάστημα.

Αφού ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν μαζί μπροστά από μια πισίνα, έγραψε στη λεζάντα: «Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για τη μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας έναν χρόνο τώρα».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε. Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω».

Δείτε την ανάρτηση:



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης