Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Αντώνης Κανάκης, σχετικά με τη φιλοξενία του Αχιλλέα Μπέου σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων.
Με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δήμαρχος Βόλου στον τηλεοπτικό αέρα, το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο παρουσιαστής έκανε μια σύντομη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Σε αυτή, αναφέρεται σε όσους συνεχίζουν να καλούν τον Αχιλλέα Μπέο στις εκπομπές τους, ενώ από την άλλη εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τις απόψεις του, όπως και την έντονη αντίθεσή τους.
Στην ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης, αναφέρει: «Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους" αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει "σοκαρισμένο" από τις δηλώσεις αυτές».
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ομιλίας του μετά την επανεκλογή του στη δημαρχία του Βόλλου, ο Αχιλλέας Μπέος είπε, μεταξύ άλλων:
«Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει και το Σύνταγμά μας. Είμαι ένας από εσάς. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και, αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού…δες; Ρε, είναι αυτή η πατρίδα μου, ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς, ρε;».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.