ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την επίσκεψή της στην Παναγία της Τήνου: «Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την επίσκεψή της στην Παναγία της Τήνου: «Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν»

«Ένα μακρύ φόρεμα δεν νομίζω ότι θα με έκανε πιο πιστή, άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός: "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"» ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με το ντύσιμό της στον Ναό

roumelioti
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή της με τον Σάκη Κατσούλη στην Παναγία της Τήνου και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών όπου σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν σχετικά με το ντύσιμό της στην Παναγία της Τήνου.

«Πήγαμε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και θέλαμε πολύ να πάμε. Ανάψαμε τις λαμπάδες μας και προσευχηθήκαμε. Εύχομαι η Παναγία να προστατεύει όλον τον κόσμο», είπε αρχικά.

Σχετικά με την επίκριση για το γεγονός ότι έκανα ανάρτηση από την επίσκεψή της στον ναό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε: «Το Instagram είναι μια προσωπική πλατφόρμα, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανεβάσει στιγμές από τη ζωή του. Όπως μοιραζόμαστε στιγμές που αφορούν την καθημερινότητά μας, έτσι θέλαμε να μοιραστούμε και αυτό με τον κόσμο. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πολύ κι είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα, σέβομαι το ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Εμείς πήγαμε στο μοναστήρι της Τήνου διότι είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό αφού, όπως σου είπα, με είχαν βαφτίσει εκεί. Με είχαν τάξει οι γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια. Δύο αγόρια δίδυμα 49 χρόνων, εγώ που γεννήθηκα ύστερα από 21 χρόνια και η αδελφή μου που γεννήθηκε έπειτα από 23 χρόνια».

Για το γεγονός ότι κάποιοι σχολίασαν το ντύσιμο της και το έκριναν ακατάλληλο για την περίσταση, η ίδια απάντησε: «Δεν με ενόχλησε καθόλου. Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν. Ένα μακρύ φόρεμα δεν νομίζω ότι θα με έκανε πιο πιστή. Άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός: "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"».

Η επίσκεψη στην Παναγία της Τήνου

Την Τήνο επισκέφθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στα τέλη Αυγούστου.

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media και φροντίζει να μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησαν κι οι δύο βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν και την Παναγία της Τήνου.

Σε ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, εξήγησε πως είχε να βρεθεί εκεί 27 χρόνια, συγκεκριμένα από τη μέρα που βαφτίστηκε.

Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!».
Κλείσιμο

Με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης έκανε κι εκείνος μια ανάρτηση. Αφού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη του, ο Σάκης Κατσούλης έγραψε: «Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία." Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ,πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!».



Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν
Οι αναρτήσεις τους ωστόσο, φαίνεται πως δίχασαν το κοινό, αφού οι ακόλουθοί τους τους κατηγορούν ότι φωτογραφήθηκαν στην Παναγιά της Τήνου, καθαρά και μόνο για λόγους δημοσιότητας. Αν και υπήρξαν κι εκείνοι που τους ευχήθηκαν τα καλύτερα, μετά την επίσκεψή τους στην εκκλησία, μερικά από τα σχόλια, επικεντρώθηκαν και στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία σύμφωνα με κάποιους, δεν ήταν αυτή που αρμόζει για να επισκεφτεί το ιερό.
post_5
post_4
post_3
post_2
post_1


Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Πυρετός συσκέψεων και αποφάσεων για Μητσοτάκη - Τουλάχιστον 2 δισ. το κόστος από τις πλημμύρες και τις καταστροφές στη Θεσσαλία

Τρομάζει η επόμενη μέρα σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα - Απειλεί τη Λάρισα ο Πηνειός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης