3ος όροφος: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου - Φωτογραφίες

3ος όροφος: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου - Φωτογραφίες

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή  έρχονται για να θυμίσουν στο κοινό, τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία

3os_orofos3
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο Γιάννης και η Υβόννη, που πλαισιώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς και συντελεστές, υπόσχεται να μας χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-2-1

Η ιστορία…
Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η νέα 15λεπτη σειρά, που θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι…

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-3-1

Παρακολουθώντας τη ζωή τους, θα συγκινηθούμε με την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την απομόνωση των μεγάλων ανθρώπων –ακόμη και από τα παιδιά τους, που ελάχιστες φορές έρχονται να τους δουν και τις περισσότερες μιλούν μαζί τους από το λάπτοπ ή τα τηλέφωνα– και παράλληλα θα κλάψουμε και θα γελάσουμε με τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που τους συμβαίνουν…

Ο Γιάννης είναι πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος. Η Υβόννη είναι πιο εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές όμως αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός.

Εκείνος υπήρξε στέλεχος σε εργοστάσιο υποδημάτων, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ύστερα από 35 χρόνια και 2 επιπλέον, μιας και δεν ήθελε να είναι στο σπίτι.

Εκείνη, πάλι, ήταν δασκάλα σε δημοτικό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει στη σύνταξη και να ξυπνάει αργά, μακριά από τις φωνές των μικρών και τα κουδούνια. Της αρέσει η ήρεμη ζωή του συνταξιούχου, το εξοχικό τους τα καλοκαίρια, αλλά τώρα τελευταία ούτε κι αυτό διότι τα εγγόνια τους μεγάλωσαν και την εξαντλούν, ειδικά όταν τα παιδιά τους τα αφήνουν και φεύγουν!

Ο Γιάννης και η Υβόννη σάς προσκαλούν καθημερινά στον «Τρίτο όροφο» για να τους γνωρίσετε και να γίνετε μια μεγάλη παρέα!
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-3-3

Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης), Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), Χάρης Χιώτης (Ανδρέας, ο γιος), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Μαρία, η κόρη), Χριστιάνα Δρόσου (Αντωνία, η νύφη) και οι μικροί Θανάσης και Αρετή Μαυρογιάννη (στον ρόλο των εγγονιών).

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη
Διευθυντής φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος
Ηχοληψία: Χρήστος Λουλούδης
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Δ/νση παραγωγής: Ναταλία Τασόγλου
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Κώστας Λειβαδάς
Executive producer: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Παραγωγή: ΕΡΤ
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος – Μ. ΙΚΕ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 1ο: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70. Η Υβόννη προσπαθεί να του κάνει όσο πιο ευχάριστα γίνεται αυτά τα γενέθλια, όμως τα παιδιά τους δεν βοηθάνε σε αυτό. Τόσο ο Αντρέας με την οικογένειά του όσο και η Μαρία δεν έρχονται να τα γιορτάσουν μαζί τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Πώς θα αισθανθεί ο Γιάννης, όταν δει ότι κανένα από τα παιδιά του δεν έρχεται στα γενέθλιά του;

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 2ο: Η Υβόννη ονειρεύεται ταξίδια στη Γλασκόβη, ενώ ο Γιάννης της προτείνει το Ναύπλιο. Εκείνη βάζει συνέχεια δυνατά να παίζει ήχος γκάιντας, ενώ εκείνος της ετοιμάζει μία έκπληξη που θα την ανταμείψει.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-4-2

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 3ο: Ο Αργύρης, ένας παλιός φίλος του Γιάννη και της Υβόννης, τους καλεί σε ένα ριγιούνιον συμμαθητών. Πώς θα είναι, όμως, ένα ριγιούνιον τόσα χρόνια μετά; Αυτό είναι κάτι που αγχώνει πολύ τον Γιάννη, την ώρα που η Υβόννη αρχίζει να σκέφτεται τι θα βάλει. Η γειτόνισσά τους θα δώσει την τελική απάντηση στο ερώτημα αν θα παρευρεθούν.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 4ο: Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν ξεπαγιάσει, αφού στην πολυκατοικία δεν έχουν βάλει πετρέλαιο για να ανάψουν τα καλοριφέρ. Ο Γιάννης στην τελευταία συνέλευση νευρίασε και τσακώθηκε με όλους, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον αυτός ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Η Υβόννη, όμως, έρχεται να δώσει τη λύση.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21:30
Επεισόδιο 5ο: Η Υβόννη θέλει βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού και προσλαμβάνει τη Σάλι, που είναι από τις Φιλιππίνες. Ο Γιάννης νευριάζει που η Υβόννη ξοδεύει χρήματα. Όταν τα υπολογίζει, προσπαθεί να την πείσει ότι δεν τη χρειάζεται, όμως η Υβόννη θεωρεί ότι έχει ανάγκη τη βοήθειά της, επιφέροντας ακόμη έναν τσακωμό μεταξύ τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης