Η Σία Κοσιώνητελείωσε τις διακοπές της κι έκανε μια ανάρτηση για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.
Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα στιγμιότυπο, με την ίδια να χαμογελά στον φακό, σε κάποια παραλία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της περιέγραψε τα συναισθήματά της και τόνισε πως επιστρέφει στο πόστο της ακόμα πιο δυνατή.
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σήμερα κλείνει το βιβλίο των φετινών διακοπών γεμάτο όμορφους τόπους και ανθρώπους».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πλήρης και ευγνώμων επιστρέφω πιο δυνατή στο πόστο μου. Θα σας βρω ξανά στην ώρα μας».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.