Λένα Μαντά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της, Μαρίας

Λένα Μαντά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της, Μαρίας

«Δεν βοηθάει μόνο το ρύζι για να…ριζώσετε, θέλει γέλιο ο γάμος για ν’ αντέξει» έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram

lena-manta
Μία νέα ανάρτηση έκανε η Λένα Μαντά, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της κόρης της, Μαρίας και του Στέλιου Φωτόπουλου.

Η Μαρία Μαντά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Λίγες ημέρες αργότερα, η συγγραφέας θέλησε να αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στα social media, κάνοντας τον δικό της απολογισμό.

Αφού μοιράστηκε με το κοινό της κάποιες φωτογραφίες από την τελετή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε ένα κείμενο για τη βραδιά εκείνη.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι! Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του. Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας! Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές!», έγραψε.



Σε άλλη δημοσίευση, έδωσε τη δική της συμβουλή στα ζευγάρια, που έχουν σκοπό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Στον απόηχο της βραδιάς του γάμου… (και ενώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την κούραση…). Και μια τόση δα υπενθύμιση στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν: Διασκεδάστε τον γάμο σας! Γλεντήστε το! Η νύφη και ο γαμπρός δίνουν τον τόνο της βραδιάς! Αν εσείς περάσετε καλά, το κέφι σας θα είναι μεταδοτικό! Δεν βοηθάει μόνο το ρύζι για να…ριζώσετε! Θέλει γέλιο ο γάμος για ν’ αντέξει! Και όπως λέει η "Λωξάντρα" της Μαρίας Ιορδανίδου: "Ο γάμος θέλει φρόνηση, θέλει καπατσοσύνη, θέλει λαγού περπατησιά και αητού γληγοροσύνη"», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης