Πριν από 10 χρόνια το ζευγάρι είχε το πρώτο του ραντεβού σε ένα καφέ. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε τι κάνουν κάθε χρόνο για να γιορτάσουν το γεγονός.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι συνηθίζει να πηγαίνει στην επέτειό του για καφέ στο μέρος όπου πήγε στο πρώτο του ραντεβού. Αν και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεισε, το ζευγάρι βρήκε τον τρόπο για να τηρήσει το έθιμό του.
«10 χρόνια. Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια... Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ... Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε! Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.