Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις και σχολίασε μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή της τρανς ηθοποιού, Φένιας Αποστόλουστην παράσταση «Φιλοκτήτης» που θα ανέβει στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο κοινό η απόφαση του σκηνοθέτη, Σαράντου Γιώργου Ζερβουλάκου να τη συμπεριλάβει στο καστ των ηθοποιών.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cubyg2e80i29)
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Το βρίσκω υπέροχο. Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά».
«Είμαστε σε μία φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι», συμπλήρωσε.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ