Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις και σχολίασε μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή της τρανς ηθοποιού, Φένιας Αποστόλουστην παράσταση «Φιλοκτήτης» που θα ανέβει στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο κοινό η απόφαση του σκηνοθέτη, Σαράντου Γιώργου Ζερβουλάκου να τη συμπεριλάβει στο καστ των ηθοποιών.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cubyg2e80i29)
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Το βρίσκω υπέροχο. Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά».
«Είμαστε σε μία φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι», συμπλήρωσε.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.