Η γνωστή παρουσιάστρια, που ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν «Mega Καλημέρα», απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της.
Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, στο οποίο πολλές παραγωγές έχει αναλάβει ο θείος του Θοδωρή και γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας, Ηλίας Μαροσούλης, για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την άφιξή του στο θέατρο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους κάθονταν δίπλα δίπλα και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.