Σινέντ Ο'Κόνορ: Οι τελευταίες ημέρες πριν από τον θάνατό της - «Έμοιαζε χαρούμενη» λένε οι γείτονές της

Σινέντ Ο'Κόνορ: Οι τελευταίες ημέρες πριν από τον θάνατό της - «Έμοιαζε χαρούμενη» λένε οι γείτονές της

Έκπληκτη η γειτόνισσά της με την είδηση του θανάτου της - «Δεν το πίστευα, γελούσε συχνά τελευταία» αναφέρει

sinent-o-konnor
Η είδηση του θανάτου της Σινέντ Ο'Κόνορ στα 56 της χρόνια έχει προκαλέσει θλίψη τόσο στο κοινό της, όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο, που γνώριζε τη μάχη που έδινε η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια για την ψυχική της υγεία.

Οι αστυνομικές αρχές τη βρήκαν νεκρή στο σπίτι της, ενώ τόνισαν σε ανακοίνωσή τους πως «ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος». Σημειώνεται ότι η Σινέντ Ο'Κόνορ αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν μάλιστα, μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της πριν από ενάμιση χρόνο.

Ωστόσο, η Φάραθ Μοραγκάμανατζ, γειτόνισσα της τραγουδίστριας μίλησε στη DailyMail κι εξήγησε πως έμεινε έκπληκτη από την είδηση του θανάτου της, καθώς ενώ γνώριζε για τη θλίψη που βίωνε τον τελευταίο καιρό η Ο'Κόνορ, την έβλεπε πολύ καλά εδώ και εβδομάδες. «Δεν το πίστευα, γελούσε συχνά τελευταία», λέει.

Κλείσιμο
«Έμοιαζε χαρούμενη. Γελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο. Ήταν με μια φίλη της πρόσφατα και είπε ότι θα πήγαινε στο Μπρίξτον με φίλη της από την Ιρλανδία. Όπως μου είπε, η φίλη της είναι διάσημη τραγουδίστρια κι είχε μετακομίσει εκεί πριν από περίπου έξι εβδομάδες. Ζούσε μόνη της εκεί», αναφέρει η γειτόνισσά της.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε με την κατάσταση της υγείας της, μόνο όταν εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της μια ιατρική ομάδα. «Γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, είδα ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο να εμφανίζεται και ήταν εκεί μέχρι και λίγες ώρες πριν φύγω. Δεν έκανα τη σύνδεση μέχρι που είδα τα νέα και συνειδητοποίησα ότι είναι η γειτόνισσά μου. Είναι τόσο στενάχωρο, λυπάμαι τόσο για αυτή», δήλωσσε.

Ένας άλλος γείτονάς της, ο οποίος μίλησε κι εκείνος στη DailyMail, ανέφερε: «Την έβλεπα συχνά στον δρόμο να καπνίζει και ανταλλάσσαμε μερικές κουβέντες κάθε τόσο».


Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας για την Νέα Αγχίαλο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις - Έρευνα και από τον εισαγγελέα

Κικίλιας για πυρκαγιές: Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν από ανθρώπινο χέρι ή εμπρησμό - Δείτε βίντεο

Όπισθεν Στίγκα μετά το «αντάρτικο» των βουλευτών του και τη στήριξη σε Κασιδιάρη - «Θα τα λύσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης