Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική»

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική»

«Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor

stavroula_-_vasalos__1_
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για τις φήμες ότι ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλοενώ αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά για παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ήμασταν μόνο δυο βδομάδες στην ίδια ομάδα. Προς το τέλος ξανακάναμε παρέα. Ό,τι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό. Αν είχε συμβεί αυτό που λέγανε θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει εμένα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu0w47fg9xgh)

Κλείσιμο
Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Είναι υπέροχος».

Στο τέλος, η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί ή ότι κάποιος θα το πει, με τιμά».

Ειδήσεις σήμερα:


Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης