Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά».
«Θα ήταν περήφανος και θα παρακολουθούσε σίγουρα τη σειρά και θα του άρεσε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος το '35. Εκείνη την εποχή λοιπόν, την έζησε πολύ έντονα. Όταν γεννήθηκα εγώ το 1986, ήταν 51 ο πατέρας μου», εξήγησε στη συνέχεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctu5bzom2y9d)
Αναφορικά με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, δήλωσε: «Η μητέρα μου είναι περήφανη. Χαίρεται για εμένα, χαίρεται για τη σειρά, της αρέσει πάρα πολύ. Χαίρεται που εισπράττει από τον κόσμο γύρω την εκτίμηση, τη χαρά και τον θαυμασμό, είναι πολύ χαρούμενη».
Τέλος, πρόσθεσε: «Η βασική αγωνία της μαμάς μου ήταν να μη με καταπιεί ο ανταγωνισμός, το άγχος κι η ανασφάλεια αυτής της δουλειάς».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.