Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή»

«Δεν με βάρυνε ποτέ, ήμουν πολύ περήφανη και για τους δύο γονείς μου περισσότερο σαν προσωπικότητες» εξηγεί για τους Λίλα Καφαντάρη και Βασίλη Μαυρομάτη

iliana-mavromati__3_
H Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τους διάσημους γονείς της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η ενασχόλησή της με την υποκριτική.

«Μου ήταν τόσο καθαρό από όταν βρέθηκα στην δραματική σχολή ότι αυτό θέλω να κάνω, μου δεν μου δημιουργήθηκε κανένα κράτημα. Άρχισα να δουλεύω πολύ γρήγορα μετά την δραματική σχολή. Το διεκδίκησα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctk5gs653y9t)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τους γονείς της που είναι επίσης, διάσημοι, δήλωσε: «Δεν ένιωσα ότι πρέπει να απολογηθώ για την καλλιτεχνική μου καταγωγή. Δεν με βάρυνε ποτέ. Ήμουν πολύ περήφανη και για τους δύο γονείς μου περισσότερο σαν προσωπικότητες. Γνωρίζοντάς τους χαίρομαι που ο κόσμος τους εκτιμά. Στον μπαμπά μου θαύμαζα τη δυναμική του. Ήταν γενναιόδωρος, ανοιχτός άνθρωπος, γεμάτος ζωντάνια και θάρρος. Και στη μαμά μου το ήθος της, το αξιακό της σύστημα, τον τρόπο που σκέφτεται, τον αγώνα που έκανε να με μεγαλώσει μόνη της».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Καλλιτεχνικές κόντρες δεν έχουμε. Ποτέ δεν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, δεν έχουμε τέτοιες διαφωνίες. Το σημείο τριβής μας είναι το αν θα πλύνω την κατσαρόλα τώρα ή σε δέκα λεπτά. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι κάτι σοβαρό».



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Από 39,8% έως 44,2% η Νέα Δημοκρατία, από 17,5% έως 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπόρις Τζόνσον: Δηλώνει… υπερήφανος για την τραγωδία του Titan - «Πολύ βρετανικός θάνατος»

Δολοφονία στην Κω: Τα μοιραία 45 λεπτά για την Αναστάζια - Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης