Μύκονος - Ματ Ντέιμον: Είκοσι χρόνια μετά, ο «Τζέισον Μπορν» επέστρεψε στο Sea Satin

Μύκονος - Ματ Ντέιμον: Είκοσι χρόνια μετά, ο «Τζέισον Μπορν» επέστρεψε στο Sea Satin

Η παρουσία του στο εν λόγω εστιατόριο συνέπεσε με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την προβολή του «The Bourne Identity» και την εμβληματική τελευταία σκηνή της ταινίας

bourn-maket
Ο Ματ Ντέιμον που βρίσκεται στη Μύκονο αυτές τις ημέρες για διακοπές, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το θρυλικό εστιατόριο Sea Satin κάτω από τους εμβληματικούς ανεμόμυλους, εκεί όπου γυρίστηκε η τελευταία σκηνή της καθηλωτικής κινηματογραφικής ταινίας «The Bourne Identity».

Ο Ματ Ντέιμον, μαζί με παρέα 20-25 ατόμων, ανάμεσα τους και ο νέος «σκληρός» του Χόλιγουντ, Κρις Χέμσγουορθ, πήγαν στο Sea Satin των επιχειρηματιων Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ και απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα με εκλεκτούς ψαρομεζέδες (αστακούς και καβούρια). Η παρουσία του στο εν λόγω εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες, συνέπεσε με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την προβολή του «The Bourne Identity».

Για την ιστορία, ο Ματ Ντέιμον βρέθηκε για πρώτη φορά στη Μύκονο, για τα γυρίσματα της ταινίας, τον Μάιο του 2001. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές του κυκλαδίτικου νησιού κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με την τελευταία σκηνή του φιλμ να εκτυλίσσεται στην ειδυλλιακή ταβέρνα Sea Satin. Ο Ντέιμον, η συμπρωταγωνίστριά του Φράνκα Ποτέντε (Τρέξε Λόλα, τρέξε) και το συνεργείο έμειναν στο κυκλαδίτικο νησί για αρκετές ημέρες, μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Bourne Identity Ending Scene (Mykonos))
Κλείσιμο

Δείτε φωτογραφίες: 
bourn__3_
bourn__2_
bourn__1_

Ειδήσεις σήμερα:

H Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον μάγειρα από το Ηράκλειο που κάηκε με λάδι - «Υποχρέωσή μου να βοηθώ»

«Έχετε γυμνές εικόνες σας στο κινητό;» - Σάλος με τις ερωτήσεις σε υποψήφιες γραμματείς του Μπιλ Γκέιτς

«Alexa, κάλεσε βοήθεια» - Πώς μία 6χρονη στη Σκωτία έσωσε τη ζωή της μητέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης