Το προξενιό της Ιουλίας: Άννα Μάσχα και Γιάννος Περλέγκας αποκαλύπτουν τους ρόλους τους στη νέα σειρά

Το προξενιό της Ιουλίας: Άννα Μάσχα και Γιάννος Περλέγκας αποκαλύπτουν τους ρόλους τους στη νέα σειρά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη των δύο ηθοποιών

proxenio_tis_ioulias
Η Άννα Μάσχα και ο Γιάννος Περλέγκας, οι δύο ηθοποιοί που γνώρισε το κοινό φέτος ως Διαμάντω και Στέλιο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» που έρχεται στο καινούργιο πρόγραμμα του Alpha.

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και μίλησαν δίνοντας μια πρώτη γεύση για τους ρόλους που θα υποδυθούν στη νέα σειρά.

«Εκείνο που μ’ αρέσει στο ρόλο της Χάδως είναι ότι ενώ είναι ένας πολύ σκληρός, μισητός χαρακτήρας- όπως φαίνεται τουλάχιστον αρχικά- κοίταξα την ετυμολογία του ονόματος και είναι μεσαιωνικό, που σημαίνει κανάκεμα. Ότι τα παιδιά που έχουν αυτό το όνομα είναι τα κανακεμένα της οικογένειας, τα προνομιούχα που έχουν μεγαλώσει με αγκαλιές και χάδια», ανέφερε η Άννα Μάσχα.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης
Η Άννα Μάσχα & ο Γιάννος Περλέγκας (Το προξενιό της Ιουλίας) στο Καλύτερα δε Γίνεται! - 01/07/23
Κλείσιμο

«Εγώ θα αρχίσω γυρίσματα αρκετά αργά, θα εμφανιστώ μετά το 30ο επεισόδιο γιατί μέχρι τότε πρέπει να μεγαλώσω τα γένια μου, γιατί θα κάνω έναν μοναχό. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλόκαρδος αλλά έχει πολύ κοντινή σχέση με τη Χάδω, θα υπάρξουμε με ένα τρόπο ως ντουέτο με την Άννα» λέει ο Γιάννος Περλέγκας για το ρόλο του, με την Άννα Μάσχα να συμπληρώνει «οι αφηγηματικές μας γραμμές θα διασταυρωθούν», είπε με τη σειρά του ο Γιάννος Περλέγκας.

Και όπως χαρακτηριστικά είπε η Ναταλία Γερμανού πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικούς, αντίθετους ρόλους από αυτούς που είχαν στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

«Το προξενιό της Ιουλίας» είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός) και έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα αδείας: Διάρκεια και αποδοχές

Joesthetics: Το τελευταίο post του διάσημου bodybuilder πριν πεθάνει στα 30 του και οι νύξεις για την υγεία του

Ορκίζεται η νέα Βουλή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις αφίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης